Plaats: Eindhoven
Data: 18-20 mei, 2020

Masterclass Empathy & Empathic Attunement, by Jeanne Watson
Empathy & Empathic Attunement in Emotion Focused Therapy (EFT)

Het belang van deze Masterclass

Uit onderzoek blijkt dat empathie een positief effect heeft op therapie resultaat binnen alle therapeutische kaders. Deze training leert u de vaardigheden die nodig zijn om maximaal empatisch te zijn met cliënten, met als doel effectiever te kunnen werken in EFT en om een productieve werkrelatie aan te gaan. ‘Empathic Attunement to Affect in EFT’ is een onmisbare basis in Emotion Focused Therapy van waaruit gewerkt wordt om een diepe en blijvende verandering te bewerkstelligen bij de cliënt.

Tijdens de internationale bijeenkomst met de isEFT board en de EFT-trainers in oktober 2015 zijn de nieuwe richtlijnen voor de opleiding tot EFT-therapeut besproken en vastgesteld. In vergelijking met de voormalige richtlijnen zijn de eisen met betrekking tot het opleidingstraject tot EFT-therapeut verzwaard.

Dit heeft er o.a. toe geleid dat de Masterclass 'Empathy & Empathic Attunement' een vereist onderdeel is geworden van het opleidingsaanbod van Apanta-academy en daarmee toegevoegd is aan de opleiding EFT Level-II

Uiteraard is deze Masterclass ook los te volgen, mits je reeds eerder een EFT Level I hebt gevolgd.

Voor wie?

(GZ-)psychologen, psychotherapeuten, psychiaters werkzaam in de GGZ en u heeft minimaal EFT Level-I voltooid. Voor deelnemers die bij Apanta-academy deelnemen aan EFT Level-II is deze Masterclass reeds een verplicht onderdeel van de opleiding.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij
Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt)
Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
De Vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP)
De Landelijke Vereniging van Psychiaters (NVvP)

Praktisch

Data: 18 t/m 20 mei 2020
Kosten: €935 (inclusief uitgebreide lunch)
Docent: Jeanne Watson
Locatie: Apanta-academy, te Eindhoven
Bij vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie.